Tussenschoolse opvang

Dikkertje Dap verzorgt al heel wat jaren de overblijf op De Lichtboei. Hier vindt u informatie over het aanmelden van uw kind. Dit kan op twee manieren, losse opvang per dag of een abonnement.

 

Losse opvang

Losse opvang kost € 3,00 per keer. Wij vragen u dit te betalen op de dag dat uw kind naar de overblijf komt en niet achteraf. In de hal van het hoofdgebouw staat een brievenbus waar u uw envelopje in kunt doen. Graag ook de naam en de klas op de envelop.

 

Abonnement

U kunt uw kind ook aanmelden voor vaste dagen per week. U betaalt met een automatische incasso per maand en de kosten voor de overblijf zijn dan € 2,50 per keer. U kunt zich aanmelden via een overeenkomst, welke in het rek in de hal liggen.

 

Eten en drinken

Bij de overblijf hoeven de kinderen alleen een broodje mee te nemen. Wij verzorgen het drinken. De keus is chocomel, yogho of limonade.

bso-dikkertje-dap

Activiteiten

Alle kinderen hebben de mogelijkheid om naast eten  een activiteit te doen, daarbij denkend aan buiten spelen, op de computer een spelletje doen, tekenen, spelletje, e.d.

 

Dikkertje Dap

Dikkertje Dap verzorgt niet alleen de tussenschoolse opvang, maar is tevens kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal

Momenteel hebben we plek om kindjes te plaatsen. Als u uw kind bij ons op de naschoolse opvang plaatst, bieden wij drie maanden lang gratis tussenschoolse opvang. Voor de voorwaarden kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 036-5367253 of mailen voor meer informatie. U kunt vragen naar Monique of Anita.