Ouders/verzorgers op de Lichtboei,

Als u uw kind bij ons op school hebt ingeschreven komt u als ouder mee. Op verschillende plekken op onze website kunt u iets lezen over wat u als ouder kunt verwachten. In de schoolgids leest u iets over communicatie met ouders. Daar worden rapportgesprek, informatie avond etc. genoemd, maar ook kunt u lezen over activiteiten waar we graag uw hulp bij inroepen, of het optreden van uw kind op het podium waarvoor u uitgenodigd wordt. 
Op de pagina van MR/OC kunt u lezen hoe een aantal ouders zich speciaal inzetten voor de school en daarmee natuurlijk ook voor hun kind. Als u lid zou willen worden van één van beide groepen kunt u lezen hoe dat in zijn werk gaat en eventueel kunt u informatie inwinnen bij één van de leden.

Een belangrijke activiteit die door ouders wordt gedaan is de luizenscreening, ook daarover kunt u op deze pagina lezen en u er eventueel voor opgeven.

We snappen dat niet iedereen altijd klaar kan staan voor de school, maar we zouden het fijn vinden als iedere ouder één of twee keer per jaar zou willen meehelpen. Er zijn aktiviteiten genoeg, dus er is voor u ook vast iets passends bij.

Drie keer per jaar organiseren we een koffie ochtend voor alle ouders. U bent daar van harte welkom om gezellig een kopje koffie te komen drinken en met andere ouders te praten. Soms wordt er door de school een bepaald thema ingebracht, waarover we graag met u van gedachten wisselen.

Eén keer per jaar wordt er een oudercafé georganiseerd waarvoor we random een aantal ouders uitnodigen. We willen graag uw mening horen over bepaalde ontwikkelingen in de school

We zijn erg blij met uw mening en uw hulp!